4 oct 2007

SEGUIM COMENTANT

Aprofitant que la M.TeReSa ja ha trencat el gel, es nota la veterania amb blogs, jo també aprofito aquesta eina informàtica, que fins ara desconexìa, per agrair de part de la Mª Angels i meva, la vostra ajuda, entrega i total interès quan la panxa li va jugar una mala passada que hagués pogut suposar un enrrenou important a tot el grup i que per sort es va poder arreglar bastant bè gracies al suero, pastilles etc. que van sortir del grup. Moltes gracies.

Per nosaltres era la primera vegada que feiem un viatge en aquesta modalitat de "tot inclós", la veritat es que teniem certa recança pensant que podia ser tipo "inserso", baixar, fotos, 10 minutos de visita i al autocar i tot al contrari d'aixó el record que ens ha quedat ha sigut molt gratificant, dels que no s'obliden.

Repetint el que diu la Teresa, el grup va ser molt maco, els joves van fer una pinya molt armoniosa conectant perfectament amb els menys joves, que erem la majoria , i que també ens aveniem a les mil merevelles.

Recordo que fins i tot les demores de la Carmen a pujar al autobus degut al seu delit per les compres s'agafaven amb molt bon humor.

Els records positius superen de llarg les incidencies gracies a tots vosaltres.

Una forta abraçada i animeu-vos a entrar aqui a fer comentaris, es molt gratificant.

Joan i Mª Angels

No hay comentarios: